in

10 vrhunskih savjeta za kompletno čišćenje vašeg auta

Koliko god ga čistili, čini vam se da je vaš automobil prljav. Da li su u pitanju fleke, mrvice od hrane ili tona prašine i polena kada se promeni godišnje doba – prljav automobil je neizbežan. Postoji milion sredstava za čišćenje, ali problem je što su sva puna gadnih hemikalija. Ako želite da priredite svom automobilu veliko prolećno čišćenje, koje je pritom i prirodno, mi imamo sjajne predloge. Najbolja stvar u vezi naše liste jeste ta što većinu stvari koja vam je potrebna već imate u sopstvenoj kući!

#1 Prirodno sredstvo za čišćenje sedišta i patosnica

Rešite se tamnih, prljavih i blatnjavif fleka na presvalkama i patosnicima pomoću ovog prirodnog sredstva: pomešajte sirće i sodu bikarbonu tako da dobijete pastu. Pastu utrljajte na problematična područja pomoću četkice za zube, sačekajte da se poptpuno osuši, a onda usisajte. Vaša kola će izgledati kao nova!

#2 Koristite maslinovo ulje za poliranje kože i čišćenje instrument table

Više ne morate koristiti toksične sprejeve i maramica da biste očistili instrument tablu. Potrebno vam je samo malo maslinovog ulja i krpa da bi kožni delovi i istrument tabla u vašem automobilu izgledali sjajno i potpuno novo.

Nastavak na sljedećoj stranici...