in ,

Za 16. rođendan djed joj je poklonio 3 dnevnika. Kad je vidjela šta je unutra, ostala je bez teksta!

Šta bi 16-godišnjakinja mogla dobiti za svoj rođendan? Vjerovatno pretpostavljate da bi to mogao biti automobil, no u ovom slučaju, to nije u pitanju. Uvijek mogu dobro proći pokloni poput nakita, satova, no ipak ono najvrednije su uspomene.

56d21f11-56fd-454d-b54d-917ad0081999

To je upravo ono što je jedan djed poklonio svojoj unuci kako bi proslavile najljepše godine svog života. Što je najbolje od svega, ona ovakvo iznenađenje nije mogla očekivati ni u snu.

rodendan-dnevnici-1

Lauren Blank iz Texasa je imala poseban odnos sa svojim djedom. Njen djed je najprije imao želju da joj neko proslijedi ovaj poklon nakon što on umre, no njena majka mu je rekla da je bolje da joj on lično uruči to i da zajedno uživaju u trenutku.

rodendan-dnevnici-2

Za poklon su bila namjenjena 3 dnevnika i to ne bilo kakva. Djed ih je naime ispunio sa najznačajnijim trenucima svog života kako bi ih njegova unuka vječno pamtila. Tu su između ostalog bili i svi zajednički trenuci.

Lauren nije mogla sakriti svoje emocije. Kako kaže, on je nauticajnija osoba u njenom životu i ovaj poklon joj mnogo znači. Ko zna šta joj tek sprema za 21. rođendan.