Život

8 ZNAKOVA: Saznaj imaš li muškarca pored sebe koji će te voljeti do kraja

Ljubav je fantastična stvar, a igra prepoznavanja znakova da je netko u vas zaljubljen “do posljednjeg daha” toliko je zabavna, inspirativna i pozitivna, da joj je teško odoljeti. Igra zvana ljubav, kažu, ima neka svoja pravila. Ovih 8 znakovi su da je muškarac kojeg imate pored sebe odlučio zauvijek ostati i predati svoje srce, bezuvjetno. Zvuči baš super? Idemo saznati?

Evo što morate znati pitate li se voli li on vas, doista, bezuvjetno, iskreno i u potpunosti..

1. Ti si jedina žena u njegovom životu

Ljubav je snažna privlačna sila koja u potpunosti mijenja dva života. To nije osjećaj koji se povremeno pojavi, već dolazi spontano i ostaje zauvijek. Ona je određena sudbinom, predviđena, dostupna, vidljiva, opipljiva, stvarna.

Biti zanesen ljubavlju najljepše je što ti se može dogoditi u životu. U tom razdoblju postoje usponi i padovi, ali ljubav, naklonost, pažnja, poštovanje osobe kojoj ste predali srce ostaje zauvijek. To nikada ne iščezne.
Malo je onih koji pronađu srodnu dušu, doista iskuse ljubav i dožive svu njezinu puninu. Postoje oni koji čitav život traže ljubav. To je potraga vrijedna sve patnje, jer jednom kada čovjek pronađe ljubav, tek tada zna da je živio.

Ljubav je najveća maksima, na njoj temeljimo ne samo poimanje smisla svojeg života, već i pojedina vjerska, društvena i politička moralna načela. Najveći umovi na njoj su gradili svoje teze, viđenja svijeta. Da, ljubav je pravi mali mikro-makro Svemir…

2. Reći će ti: Volim te

Gotovo je paradoksalno da su za izricanje tako velike stvari, kao što je ljubav, potrebne samo dvije riječi. Volim te, izrečeno ispod glasa, tiho ili pobjednički glasno nikada nikoga nije natjeralo na plač. Te dvije riječi, kojih se jedni boje, a drugi ih priželjkuju, najslađe su kada su izrečene čistoga srca s nadom da će naići na pozitivan odjek, rezonancu u srcu onoga kojemu su upućene. Ljubav sigurno ima svoj zvuk, a njezina najava u hrvatskom jeziku glasi: Volim te!

Muškarac koji to osjeća, svojoj će ženi to i reći. Govoriti. Ako treba, svaki dan.

3. Uvijek će ti pomoći

Ljubav znači kako više nikada nećete biti sami. Nikada! Bez obzira što vam život donese, gdje se nalazio on, a gdje vi, jednom kada se dva srca spoje, više nikada nećete biti sami. Ljubav ima načina da pobijedi vrijeme i prostor. Može srušti nepremostive prepreke. Može poraziti mržnju. Može pobijediti zlo.
Muško koje voli, pomoći će voljenoj nositi teret. Popraviti auto. Pospremiti stan. Pričuvati dijete. To su samo sitnice kojima poručuje: Uz tebe sam, volim te, ne želim da više ikada patiš.

4. S tobom će podijeliti svoju radost i tugu

Bez imalo ushićenja, ljubav je ljepilo koje povezuje dvije duše. Sve što osjećate, emocije za koje ste do jučer vjerovali kako su samo vaše i ne tiču se nikoga, osim vas, odjednom se počnu ispreplitati sa emocijama druge osobe. Više ne znate jeste li doista to sretni vi ili on ili se oboje radujete istim stvarima. Nema igre skrivača u ljubavi. Što je moje, to je tvoje, pa tako i radost i tuga.

5. “Ti si mi sve”

Muškarac koji voli, priznat će: Ti si mi sve, na svijetu sve, baš kako to kaže pjesma.

6. Pogled u budućnost

Muškarac koji voli, iskreno i bezuvjetno, ne razmišlja puno o prošlosti, svojoj, a pogovoto tvojoj. Njegov je pogled usmjeren na vašu zajedničku budućnost. On želi isto što i vi. Njemu je na srcu biti jednoga dana otac djeteta, baš kao što je to većini žena.

On teži istim snovima, baš kao i njeg0va bolja polovica. Za ljubav se vrijedi boriti, a muškarac koji zna da je voljen i da ima podršku žene koju voli, spreman je, za svoju obitelj, učiniti sve.

7. Ne postoji moje i tvoje, postoji samo naše…

Prava ljubav može preživjeti samo ako ste spremni odreći se sebe. U zajedničkom životu ne postoji moja i tvoja plaća. Postoje zajednički prihodi. Ne postoje moje potrebe i tvoje, postoje usklađeni životi. Ne postoji moje i tvoje vrijeme, postoje samo zajednički trenuci i trenuci odvojenosti.

8. Pored muškarca koji te voli osjećaš se kao kraljica…

…jer ako je drugačije, kreni dalje. Istražuj, propitkuj, tu je negdje. Pokušaj pronaći muškarca pored kojeg se osjećaš kao prava žena.

Pokušaj pronaći pravu ljubav. Vjeruj, isplati se. ;)

Pogledajte i ovo