PopularnoVideoVijestiŽivot

ANA (6) IMA DAUNOV SINDROM I NISU JE PRIMILI NA PLES: Ponizila ih videom od 14 miliona pregleda

Ana Malaniuk (6) iz Kanade poželela je da se upiše na časove plesa, instruktorka je njenoj majci rekla da ne mogu da je prime jer “ne zadovoljava standarde škole”.

Kad god Ana čuje muziku ona zapleše, zato je njena majka Sonja odlučila da je upiše na časove plesa. Ali, bilo je mnogo teže nego što je očekivala.

“Imali smo veoma loše iskustvo. Rekli su nam da ona ne zadovoljava standarde škole jer ima Daunov sindrom”, rekla je Sonja.

Ali, to ih nije zaustavilo. Otišle su u drugu plesnu školicu gde su ih dočekali raširenih ruku.

“Veoma je važno da kada neko dete izrazi želju za plesom da mu se ta želja i ostvari”, rekla je Amanda Desousa, direktorka školice.

“Ona je prava radost na našim treninzima. Pomogla mi je da postanem bolja učiteljica”, rekla je njena nova instrutorka Šaelin Bats, uz koju je Ana procvetala.

Devojčica se inače trenutno priprema za svoje prvo takmičenje i to nakon godinu dana treniranja.

“Dobila je na samopouzdanju, upoznala je mnogo drugara. Divno je videti je na sceni, sa učiteljima, sa osmehom… Divno je videti da neko zna i ima želju da da šansu”, dodala je njena mama Sonja.

Ova neverovatna devojčica iz Edmontona je nakon samo jednog videa postala hit na društvenim mrežama, a samo na Fejsbuku snimak na kojem pleše dosad je videlo više od 14 miliona ljudi.

Pogledajte i ovo