in ,

TužnoTužno

Bacio je 4-godišnje dijete sa mosta iz zabave, a majka je navijala sa strane!

Internetom se širi video snimka nevjerojatnog poteza muškarca koji je dijete bacio sa željezničkog mosta u vodu, dok je majka sa strane stajala i navijala. Sve su snimili slučajni prolaznici.

Muškarac je s mosta visokog osam metara bacio 4-godišnjaka u vodu, dok je majka djeteta navijala sa strane. Tužitelji sada razmišljaju hoće li protiv nje biti podignuta optužnica, dok policija istražuje njezinog dečka koji je bacio dječaka.

Prizor su snimili šokirani kupači koji su pozvali policiju. Kaylub Fawley (18) bio je na obali s djevojkom i snimio je sve mobitelom.

“To je željeznički most s kojeg često znamo skakati u vodu, no visoko je i treba biti oprezan. Muškarac je bacio dijete i kad je udarilo mislio sam da je slomilo vrat. Nestalo je pod vodom i isplivalo jer je na sebi imalo prsluk. Cijelo vrijeme je vrištalo”, rekao je Kaylub.

“Vikale smo muškarcu da to ne radi, a on nam je rekao da je to njegovo dijete i da se ne miješamo. Sve mu je to bilo jako zabavno. Mislim da takvi ljudi zaista ne bi trebali imati djecu”, rekla je još jedna svjedokinja Brianna Jones za Washington Post.

Fawley je rekao da je video objavio kako bi majka dobila “što je zaslužila i kako bi dijete bilo sigurno”.