in , ,

Beba je prvi put ugledala maminu sestru bliznakinju. Njena urnebesna reakcija je osvojila internet

Za mnoge bebe i malu djecu može biti zastrašujuće da upoznaju i provedu vrijeme sa nekim koga ne znaju. Često se dešava da se djeca okreću prema poznatim licima. Zbog toga ih ne možete kriviti.

Nakon što je Felix (10 mjeseci) upoznao maminu sestru blizankinju prvi put, nije bio oduševljen. Nikada prije je nije vidio jer žive u različitim državama, ipak kada je tetka Stephanie došla kod njih iz Kanade, Felix nije znao šta se dešava.

Kada je njegov tata Dainius Šileika snimio trenutak njihovog upoznavanja, objavio ga je na internetu, zbog čega smo presretni.

U prvom trenutku izgledalo je kao da je Felix uzbuđen zbog njihovog upoznavanja. Kada ga ona krene uzeti u ruke, beba je počela praviti smiješne izraze lica, kao da nije sigurna šta da uradi. U nekim trenutcima čak oklijeva da dodirne Stephanie. Vjerovatno u tom trenutku misli kako ona nije njegova mama, ili možda jeste.

Felix je odmah shvatio da nešto nije uredu. Ne samo da je Stephanie imala drugačiju boju kose od njegove mame Christine, nego je također imala drugačiji miris. Jadni Felix je bio jako zbunjen.

Ipak ovaj video je postao jako popularan. Ne možemo ni zamisliti koliko će zanimljivo biti da Felix pogleda ovaj video kada bude stariji.

Da vidite njegovu urnebesnu reakciju pogledajte video ispod: