in , , ,

Bezosjećajni vlasnici su ostavili psa u azilu gdje uspavljuju životinje. Ovaj pas je plakao svaku noć sve dok se nije pojavila nada

“Kada legnem u krevet navečer, pas kojeg sam uzela iz azila legne pored mog jastuka da bi mi bio što bliže. Sa mnom je manje od godinu dana, te je još uvijek nesiguran te mora još uvijek biti u mojoj blizini. Moje srce se slama kada posmilim na dane koje je proveo na ulici a potom u azilu.

Zaista je tužno kada pomislite da se neko o njemu nije brinuo a bio je njegov vlasnik. Pošto je to bio stariji pas u azilu u Miamiu, te je bio užasno prestrašen i imao je male šanse da bude udomljen. U azilu je završio kada je njegovo područje pogodio jak uragan.

Postoji mnogo takvih pasa kojima treba pomoć. Gonner je velika doga i ima godinu dana, te je završio u azilu u Los Angelesu, jer nije bio dovoljno prijateljski nastrojen. Ovaj jadni pas nema pojma zašto ga je njegova obitelj napustila, i sve što radi u boksu jeste plače. Zahvaljujući internetu, njegova priča je dobila sretan kraj.”

Azil je na svojoj stranici objavio post: “Gonner je veliki i prelijepi pas, a njegova obitelj ga je napustila jer nije bio dovoljno prijateljski nastrojen. Možete vidjeti da na licu ima brnjicu, ali ako mu ponudite keksić, on će biti jako nježan i dobar. Njemu brzo treba pomoć. Treba mu neko sa iskustvom i neko ko će ga trenirati.

Srećom jedna dobra duša je udomila ovog psa, te je on tako spašen. Ako znate nekoga ko ima prostora u svom domu za psa, preporučite mu da udomi nekog psa iz azila i na taj način ga usreći:

Pogledajte ovaj video i saznajte Gonnerovu priču:

https://www.facebook.com/savingcarsonshelterdogs/videos/762747147231255/