in ,

Blizanci su se sretno igrali, sve dok tata nije kihnuo! Njihova reakcija će vas nasmijati do suza!

Svako ko je odgojio dijete zna da su ova lijepe i vrlo često nestašna mala stvorenja uvijek puna iznenađenja. Bilo to da imaju nezgodu u neprikladnim trenucima ili jednostavno praveći smiješne face jedući hranu. Moramo priznati da su prve godine njihovog života magični period za doživjeti.

Iako nas uvijek nasmije kada vidimo bebu kako skakuće dok sjedi, teško je negirati moć blizanaca. Uzmimo za primjer Phoenix i Falcon Jonesa. Ovaj dinamični duo je daleko od dobijanja svoje vozačke dozvole. Oni već sada imaju milion fanova na društvenim mrežama.
blizanci-kihanje-1

Davne 2011., njih dvojica su bili samo par beba sa gotivnim imenima. Bili su slatki ali i relativno nepoznati. To se promijenilo kada su njihovi roditelji Katie i Skyler donijeli sudbonosnu odluku da postave njihov video na YouTube.

Spomenuti video je već skupio desetine milion pregleda iz jako dobrog razloga. To je jedna od najslađih stvari koje smo vidjeli u zadnje vrijeme. Počinje tek na pola minute videa, ali je nešto što možete gledati iznova i iznova.

blizanci-kihanje-2

Video počinje sa dječacima kako sjede na podu. Preturaju po korpi punoj igračaka. Naravno kao i sve ostale bebe njihovu pažnju je lako omesti nečim banalnim. Njihov tata je jako kihnuo.

Odmah nakon što je čuo zvuk, mala na lijevoj strani se okrenuo prema ocu i isplazio svoj jezik i imitirao zvuk kihanja. Za uzvrat njegova majka mu je rekla nazdravlje.

U tom trenutku je blizanac sa desne strane odlučio da se pridruži. Mi iskreno mislimo da je njegovo lažno kihanje bolje od bratovog, iako mu moramo oduzeti bodove zbog pljuvačke koja visi sa strane.

Kako su ovo dvije bebe, imitiranje nije trajalo toliko dugo. Na kraju video se čini kako njihova majka pokušava izvući od njih još jedno kihanje, ali je jasno vidljivo da su oni nastavili prema zanimljivijim avanturama.

Mogli bi pričati o ovom klipu danima, ali je najbolje da ga pogledate sami. Kako bi vidjeli oce blizance kako daju nastup vrijedan Oskara, pogledajte video ispod.

Šta vi mislite o ovom paru urnebesnih dječaka? Da li vi imate bebu koja imitira vaše ponašanje? Recite nam vaša mišljenja i iskustva u komentarima.