PopularnoVijesti

BOJAO SE SPAVATI SAM U SOBI: Kada su otkrili zašto, roditelji u panici pozvali policiju

Mališanu ne starijem do tri godine roditelji nisu vjerovali kada im je rekao kako noću čuje glasove. Mislili su da dječak izmišlja jer ne želi spavati sam u svojoj sobi. Bojao se, a oni su ga prisiljavali da spava u krevetiću, sve dok otac slučajno nije i sam čuo neobične zvukove koji dolaze iz dječje sobe.

Jay i Sarah bili su uvjereni kako mališa izmišlja da mu noću netko šapuće i priča. Uvjeravali su dječaka da je to samo plod njegove mašte, sve dok Jay jednu noć nije ustao iz kreveta popiti čašu vode. Tada je čuo nešto od čega mu se sledila krv u žilama.
beba-monitor-1“Probudi se maleni dječače, tata te traži”, glasile su riječi nepoznatog muškarca koji je govorio kroz zvučnike video nadzora za djecu.

Jay je uletio u sobu, očekujući odraslu osobu, ali je zatekao samo svojeg uplašenog sina, kako sjedi na rubu krevetića. Mališan mu je pokazao prema kamerama koje služe za nadzor djece, a otac je primjetio kako se one rotiraju kao da netko njima upravlja izvan kuće.
beba-monitor-2Odmah je odnio sina u krevet supruzi, zgrabio telefon i nazvao policiju. Okrenuo je i broj za hitne intervencije proizvođaća video nadzora za djecu, a ljudi su mu objasnili kako je njihov sustav najvjerojatnije hakiran.

Okrutna šala ili nešto više, nisu stigli otkriti, kao niti koliko dugo je njihovo dijete netko nepoznat promatrao kako spava ili razgovarao s njim.
beba-monitor-3Nakon ovog stravičnog iskustva, Jay i Sarah isključili su sve kamere i kompjutore u kući. Dječaku su dozvolili da spava s njima u spavaćoj sobi, a roditeljima ispričali svoju priču kako se isto ne bi dogodilo njima.

Pogledajte i ovo