in , ,

Četvero djece je izašlo na binu. Kada je muzika počela, jedan od dva dječaka je “nestao” na neodoljiv način

Dječiji nastupi su veoma zanimljivi za sve prisutne. Djeca jednostavno uživaju nastupajući za publiku i privlačeći pažnju na sebe, a roditelji vole da gledaju svoje mališane kako uče nove stvari.

Iako se većina djece dobro snalazi nastupajući ispred većih publika, postoje i oni koji se boje izaći na binu – a mi ih ne možemo kriviti za to. Drugačije je kada djeca vježbaju svoj nastup u učionici s svojim vršnjacima i kada to trebaju sve ponoviti za ozbiljnu publiku. Postoji određena doza nervoze koja se pojavi kada izađu na binu.

To je upravo ono što se desilo ovom malom dječaku u ovome videu. Obučeni kao mornari, četvero mališana je izašlo na binu zajedno sa balerinom. Poredali su se u liniju i njihov ples je započeo. Nedugo nakon početka, na Fredu Gapuzanu se mogla primjetiti neodlučnost u nastupu.

Iako je njegov brat blizanac nastupao bez ikakvih problema, Fred se stidio nastupa i navukao je svoju kapicu preko lica. On jednostavno nije želio da se nalazi na bini u tom trenutku. Dok su druga djeca plesala, on je samo stojao na bini i nije se pomjerao.

Pogledajte ovaj urnebesni čin “nestajanja” u ovome videu: