in , ,

ČOVJEK I PAS NESTALI SU U ŠUMI, a onda je policijski helikopter snimio OVO termalnom kamerom

Obitelj Martina Kaya pozvala je policiju u pomoć jer se starac, punih 7 sati nakon što je rekao da ide prošetati psa, nije vratio kući. Zabrinuti da mu se nije dogodilo nešto loše, budući je već pala noć, krenuli su u potragu. Policija je angažirala i helikopter opremljen termalnom kamerom koja je zabilježila doista neobičan prizor.

U šumarku, samo nekoliko ulica dalje od svojeg doma, Martin je ležao na tlu, u nesvijesti. Pored njega bio je njegov pas. Ležao je pored vlasnika. Punih 7 sati njegov pas, Holly Blue, nije se micao od njega.

Kada su na teren izašli policajci, preko radio veze do čovjeka ih je navodila policijska ekipa iz helikoptera. Čovjek je ležao na tlu, nepomičan, a pas je, kada je primjetio da im se približavaju, ustao i počeo lajati.


Termalna policijska kamera zabiljezila hrabrost… by vireality

Holly Blue dobroćudan je pas, pa je njegova obrana vlasnika bila samo glasna, ne i agresivna. Nastojao je lavežom odvratiti policajce od vlasnika koji je nepomično ležao na tlu. Međutim, kada se uvjerio kako mu dva čovjeka u uniformi neće nauditi, počeo je mahati repom, polako im se približavajući.

Hrabrost i lojalnost ovog psa policajci su odlučili pokazati javnosti, pa su objavili snimku na kojoj se vidi ponašanje životinje u situacijama kada je vlasnik ugrožen.