in , , ,

Ono što je momak učinio ovoj djevojci zbog odgovora ‘Ne’ je šokiralo internet!

Stephanin momak je jedne noći došao pijan prisiljavajući je da spava s njim. Nakon što je ono odbila to, život joj je visio o koncu.

Nedugo poslije, ova 32-godišnja djevojka je objavila fotografije iz bolnice želeći upozoriti sve žene koje imaju sličnih problema.

“Nemam se čega sramiti. On je taj kojeg treba biti stid i sramota”, izjavila je na Facebooku.

Ovaj nemili događaj se desio u Leedsu u Engleskoj u aprilu ove godine. Nakon što je odbila svog momka, bacio ju je na krevet i udario čak 50 puta dok nije izgubila svijest, nakon čega je nastavio sa nasiljem. Ljekari su šokirani izdanjem u kojem je dovedena u bolnicu. Prošla je nekoliko operacija vilice, a vene ispod očiju su bile oštećene što je i bilo očito od modrica koje je zadobila.

stepanie1

Ona danas otvorena priča o svom slučaju iako priznaje nije imala hrabrosti na početku. Željela je samo kriti se, ne izlaziti vani, no onda je shvatila da nema potrebe sebe kriviti za bilo šta niti se kažnjavati. Njen, sada već bivši, momak je odlužio kaznu u trajanju od 16 mjeseci, a ona jasno i glasno upozorava sve žene da budu odlučne i hrabre kada je u pitanju nasilje i da odgovor ‘Ne’ uvijek treba značiti ‘Ne’.

stepanie2