PopularnoShowVideoZabava

Devetogodišnjak je izašao na scenu, počela je jesma “Billie Jean” a svi su mu klicali i aplaudirali

Sjećam se da sam učestvovala u brojnim školskim priredbama i takmičenjima kada sam bila mala. Grupa mojih prijatelj i ja bi se prijavili čim bi za to izašla obavijest, a potom bi se sedmicama pripremali za taj dan, da bi izvježbali najbolje što možemo. Iako su bili brojni talenti koje su učenici stalno pokazivali, mi smo uvijek ostajale konvencionalne, mi bi plesale.

Uživale smo u odabiru naše omiljene pjesme, one koja bi ti sama pokrenula tijelo i onda bi smišljale koreografiju za nastup. Plesale smo uz Aliciu Keys, The Spice Girls i Britney Spears, ali nikada uz nešto od Michael Jacksona. Ustvari mi je iskreno drago što nismo, jer je dječak u ovom videu toliko dobar da bi se mi vjerovatno samo osramotile.

Ovaj devetogodišnjak je izašao na scenu sa namjerom da je “zapali”. On je veliki fan Michaela Jacksona, a njegovi roditelji kažu da je sve pokrete naučio sam. Niko nije naučio malog dječaka da ovako pleše i nevjerovatno je da može samo gledanjem ikonske pop zvijezde ovako skinuti njegove pokrete.

Izađe na scenu i zauzme močnu pozu prije nego što počne muzika. Potom čujete pjesmu “Billie Jean”, a ova zvijezda počne da pomijera svoje tijelo. Sve od njegovog korištenja šešira, do njegovih pokreta je nešto što mnogi ljudi ne bi mogli izvesti čak ni kada su stariji – a da ne pričamo kao dijete.

Publika je oduševljena njegovom izvedbom, te možete čuti brojna klicanja i aplauz za ovog malog dječaka kada završi sa slavnom pozom Michael Jacksona.

Video ispod je nešto što definitivno i vi želite da pogledate:

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo