in ,

Dirljivo: Dječak došao na grob svog oca i dobio pismo iz ‘raja’ (VIDEO)

Gino Valentine posjetio je očev grob na Dan očeva. Nije ni slutio što će naći. Ispod kamena našao je ‘tatino pismo’ koje mu je poslao s neba. Pogledajte što je poručio

Maleni Gino Valentine iz Hastingsa, Istočni Sussex, dugo će pamtiti ovogodišnji Dan očeva. Naime, dječakov otac Daryl Valentine umro je u siječnju 2010. u 24. godini. Stoga je Gino s majkom posjetio očev grob kako bi mu odao počast, piše The Mirror. Ono što je uslijedilo, rijetke će ostaviti ravnodušnima.

U videu koji je snimila dječakova majka, može se vidjeti kako dječak ostavlja prigodnu čestitku na grob uz poruku “Tata, ti si najbolji”. U tom trenu, ispod kamena srcolikog oblika osmogodišnjak nalazi bijelu omotnicu adresiranu na njega. Majka Gayle pita ga što je našao, a dječak otvara kuvertu i počinje čitati.

Nesvjestan da je pismo napisala njegova majka, dječak joj odgovara da je pismo stiglo s neba. U nastavku piše:

“Pozdrav Gino, hvala ti što si me došao posjetiti na Dan očeva. Znam da me se ne sjećaš dobro budući da sam otišao kad si ti imao samo tri i pol godine. Ipak, ja vas sve vidim, tebe, Sophie, baku i djeda, ujnu Lauru. Iako ti mene ne vidiš, ja znam da ti ide dobro u školi. Preselio si se u Castledown što mislim da je bila izvrsna odluka. Čujem i kad govoriš ružne riječi. Znaš, nekad je u redu biti ljut, ali molim te nemoj koristiti takve riječi. Nije ih lijepo čuti. Htio bi doći i vidjeti te, ali kad jednom dođemo na nebo, nije nam dopušteno napuštati ga. Zato sam ti kriomice dostavio ovo pismo. Nedostaješ mi jako.”

Nakon kratke pauze, Gino je sa smiješkom nastavio čitati:

“Nadam se Gino da znaš koliko te volim. Uvijek sam uz tebe, gledam te i slušam, nemoj se brinuti. Poljubi baku i djeda, i ujnu Lauru za mene. S ljubavlju, tvoj tata.”

Dječak je ovu neobičnu uspomenu na preminulog oca odlučio ponijeti kući.

Video je 15.lipnja na Facebook postavila dječakova majka, a otad je podijeljen više od 4.400 puta i ‘lajkalo’ ga je više od 9.100 ljudi. Gayle je uz video napisala kako je video javno objavila iz dva razloga. Prvo, da bi ga mogli vidjeti oni koji nisu među njezinim Facebook prijateljima i drugo, kako bi pomogla drugoj djeci i roditeljima u sličnoj situaciji.