in

Dječaku od 6 godina niko nije došao na rođendan, a onda je policija riješila stvar!

djecaku-nitko-nije-dosao-na-rodjendan-1Autističnom dječaku koji ima i epilepsiju niko nije došao na rođendan. Majka se požalila na ‘Fejsu’. Uskoro su na proslavu došli mještani, policajci, vatrogasci…

Glenn s Floride slavio je šesti rođendan. Njegova je majka na proslavu pozvala 16 djece. No nitko nije došao, a onda su zabavu “spasili” policajci i vatrogasci i lokalni mještani.

Glenn boluje od epilepsije i ima autizam. Njegovi roditelji Ashlee i John Buratti su 8. veljače na njegov rođendan, pozvali sinove prijatelje no nitko se nije pojavio. Dječak je bio tužan, a majka Ashlee (25) je svoje razočaranje izrazila na Facebooku.

– Od trenutka kada se probudio htio je samo znati kada će mu doći prijatelji. Kada nitko nije došao, Glenn se rasplakao – napisala je majka na lokalnoj Facebook grupi koja ima oko 10.000 članova. Kada su ostali članovi pročitali tu poruku, počeli su ispitivati Ashlee mogu li dovesti svoju djecu na rođendansku proslavu. Poruka je došla i do šerifa koji je poslao helikopter da preleti preko Glennove kuće. Pilot je letio dovoljno nisko da Glenn vidi kako mu maše. Na kraju je na proslavu došlo 15 djece i 25 odraslih. Donijeli su hrpu poklona.

djecaku-nitko-nije-dosao-na-rodjendan-2Proslava nije završila u nedjelju jer su se tri dana kasnije pojavili i vatrogasci koji su Glenna provozali u svojem kamionu. Došlo je i nekoliko policajaca s motociklima i autima koji su mu također čestitali rođendan, piše 24sata.hr.

djecaku-nitko-nije-dosao-na-rodjendan-3