ZanimljivostiZdravlje

Djevojka odbila dečkove zaruke dok ne smrša. Godinu dana poslije izgleda neprepoznatljivo

Sa svojih 26 godina Jennifer Ginley iz Liverpoola u Velikoj Britaniji se osjećala totalno porazno. Težila je 123 kilograma i nije bila zadovoljna i sretna sobom.

11 godina je imala dečka Lukea koji ju je volio, prije svega, zbog njenih osobina. Očajnički ju je želio zaprositi što prije, ali ona je znala da neće pristajati na to dok ne smrša. Voljela je Luka bezuslovno, ali jednostavno nije željela biti gojazna mladenka. Traženje haljine, fotografisanje…sve to joj je ulivalo neki nemir.

Njeno viđenje sebe je doživjelo vrhunac kada je otišla u Disneyland i nije mogla sjesti na sjedalo. Svi su je gledali kako se bori i osjećala se osramoćeno. Kada je konačno odlučila preuzeti stvar u svoje ruke, prijavila se na program gubljenja težine i bila je odlučna da ostvari svoj cilj i riješi svoj problem jednom za sva vremena.

Promijenila je režim prehrane, pila više vode, a u međuvremenu ju je čekao Luke sa zarukama. Sve što je trebala učiniti je dati mu zeleno svjetlo za ono što čeka godinama.

Pogledajte u videu ispod kako je tekla njena borba, te kako izgleda danas. Jasno je da je započela posve novi život. Nećete vjerovati kako sada izgleda!

Pogledajte i ovo