in , , ,

CoolCool

Doktor je porodio preko 3000 beba i svaki put svaku od njih dočeka na jako poseban način

Rođenje djeteta je čudo samo po sebi i mi ga jednostavno ne možemo objasniti. To je također jedno ogromno iskustvo za majku, kako emotivno tako i fizički. Tokom svih mjeseci trudnoće ona se priprema za taj veliki dan.

Kada taj dan dođe, sve se prepušta prirodnom toku i doktorima koji će se pobrinuti da sve prođe bez problema. Doktor Carey Andrew Jaja iz Pittsburgha je poznat kao “doktor koji pjeva”, i već dugo vremena porađa djecu. Također je poznat po tome što svaku bebu dočeka na poseban način.

Ovaj doktor porijeklom iz Nigerije je tokom karijere od 30 godina porodio preko 3000 beba, i svaku od njih je dočekao sa pjesmom. To su uglavnom pjesme “Happy Birthday” i “What a Wonderful World”. On kaže kako mu je to postala navika kada je tek počeo raditi u toj bolnici. Doktor koji mu je bio mentor je to radio prije njega, te je on tu naviku pokupio od njega.

Kada je njegov mentor trebao da ide u penziju, zamolio je Careya da nastavi njegov tradiciju, i on se pobrinuo da svaka beba koju on dočeka, bude dočekana sa pjesmom.

Pogledajte kako njegovi porođaji izgledaju u ovome videu: