in ,

Doktori 10 godina nisu mogli dijagnosticirati ženinu misterioznu, a zatim su ova dva heroja otkrila nešto nevjerovatno

Zamislite da ste bolesni 10 godina, a da ne znate koju bolest imate. Zamislite kako vaše tijelo fizički propada, dok vam doktori govore kako ne znaju šta vam se dešava. Ovo je nažalost stvarnost za Kathi Wilson (41) koja je provela jako puno vremena kod doktora. Čekala je odgovore, ali ih nikada nije dobila.

Tokom 10 godina njeno stanje je postalo jako loše i više nije mogla hodati kako treba. Provodila je čitave dane u krevetu, spavajući, u nadi da će dobiti snage. Srećom, problem je konačno riješen. Otkriće nije bilo sa medicinske strane nego je bila dijagnosticirana od strane dva čovjeka koja su došla u prašnjavom džipu.

Nakon 10 godina noćne more, odlučila je da sebi priušti novu kupaonicu. Nakon što se borila sa misterioznom bolešću čitavu deceniju, željela je da sebi napravi prostoriju u kojoj će se moći opuštati. Tada je pozvala građevinare da provjere šta sve treba uraditi.

Odlučili su da srede tuš, dodaju moderne pločice i da promijene stari bojler. Kada su došli da uklone bojler, otkrili su nešto što ih je šokiralo. Njen stari bojler je postavljen prije 10 godina, ali na pogrešan način. Ona to nije znala i bojler je postepeno ispuštao otrov u njen dom.

Građevinari su shvatili koliko je problem ozbiljan i odmah su obavijestili Kathi. Kada je primila ovu informaciju, odmah je shvatila da njeni simptomi imaju smisla. Dva čovjeka koja nemaju veze sa medicinom su uspjela da riješe broblem koji doktori nisu.

Pogledajte ovaj video i saznajte cijelu priču o ovom misterioznom medicinskom slučaju: