in , ,

Dva mladića su ušla u fast-food kako bi pokušali da prikupe novac, ovaj vojnik ih je vidio i učinio nešto nevjerovatno

Mi živimo u svijetu u kojem su nesreće i razni teroristički činovi glavne vijesti svakoga dana. Zbog toga mnoga lijepa djela budu zapostavljena. Jedno od takvih vam donosimo u ovom članku.

Pukovnik Robert Risdon je nedavno otišao u fast food, Taco Bell na večeru. Dok je sjedio i jeo dva mladića su ušla u restoran sa ciljem da prodaju domaće kolače kako bi prikupili novac za svoju crkvu.

Pukovnik Risdon ih je primijetio, jedan je imao 9, a drugi 13 godina i izgledali su mokri i gladni, pa ih je upitao da li žele nešto da jedu. Ono što se desilo sljedeće je snimila druga mušterija koja je bila impresionirana njegovim djelom, te je odlučila podijeliti ovaj događaj na Facebooku.

Pukovnik ih je odveo do pulta i rekao im da će im on platiti večeru. On smatra da ovo djelo nije nešto što je vrijedno tolike hvale. Bez obzira na to što on misli cijeli internet ga hvali.

Pogledajte video u prilogu o ovom događaju:

I was in a taco bell tonight when two kids came in trying to sell home made desserts for money. I over heard a soldier ask the kids if they were hungry and told them to follow him to the counter, he would buy them dinner. I had to video it and share. Our troops are always taking care of us. Thank u LTC Robert Risdon please please share this….I heard the little one say I want to be just like u when I grow up and saluted him.

Gepostet von Jason Gibson am Dienstag, 26. Januar 2016