Lifestyle

Evo zašto je ona tako lijepa: Ima 39 godina i obratila se svim ženama svijeta!

Bilo mi je potrebno 39 godina da to shvatim, i sada kad sam konačno svjesna toga, morala sam to da podjelim sa vama, napisala je jedna kolumnistkinja

“Otkriću ti jednu veliku tajnu: Danas si jako lepa!

Bilo mi je potrebno 39 godina da to shvatim, i sada kad sam konačno svesna toga, morala sam to da podelim sa vama.

Evo kako sam to shvatila:

Dok se pripremam da zakoračim u četrdesetu godinu života, volela bih da sam tek napunila trideset. Sa punih trideset imala sam 10 kilograma manje nego sad. Nisam imala bore na licu, podbradak, niti sam na Guglu pretraživala reči poput “botoks”. Kupovala sam stvari na odeljku za juniore.

Kada sam imala trideset, bila sam lepa, ali to nisam znala.

Bila sam fokusirana samo na one negativne stvari – onih pet kilograma viška, grudi koje su nakon dojenja počele da se opuštaju i stomačić koji mi je ostao nakon trudnoće.

Želela sam da ponovo imam dvadeset.

Kada sam imala dvadeset godina, bila sam 10 kilograma mršavija, sa zategnutim trbušnjacima i butinama, grudi su mi bile pune i čvrste, i nisam ni pomišljala na to da na guzi mogu imati rupice, i zadovoljno sam nosila bikini.

Kada sam imala dvadeset, bila sam prelepa, ali to nisam znala.

Bila sam fokusirana samo na one negativne stvari – poredila sam se sa devojkama koje su bile mršavije i lepše od mene, imale lepšu kožu i prirodno pravu kosu. Želela sam da budem kao one.

Sada kada sam na pragu četrdesete, gledam svoje fotografije sa 30 godina i vidim jednu prelepu ženu. Gledam svoje fotografije sa 20 godina – vidim jednu predivnu devojku.

Sada znam da kada sa svojih 50 godina budem gledala svoje slike sa 40, videću jednu lepu ženu.

Šta to znači?

Znači da sam i danas lepa. Baš kao i ti!”

Pogledajte i ovo