in

Tražio je hranu u đubretu, a onda je naišao na nju: Gest koji je dirnuo ceo svet! (FOTO)

Kada je Ešli Džiron, vlasnica prodavnice sendviča u Oklahomi shvatila da neko svako veče, po kontejneru koji radnja koristi za bacanje smeća, pretura i traži bačene ostatke hrane, uradila je nešto što bi malo ko u današnje vreme i oduševila ceo svet!

Naime, ona je na računaru otkucala nekoliko rečenica i papir zalepila na prozor radnje, na vrlo vidljivo mesto – prenosi portal Mashable.

Vi ste ljudsko biće i vredite više od obroka iz kontejnera. Molim vas, uđite unutra dok traje radno vreme i dobićete sendvič, sveže povrće i čašu vode. Ne treba ništa da platite, niko vas ništa neće pitati. Vaš prijatelj, vlasnik“, napisala je Ešli.

instragram-capture

Neko od mušterija ili prolaznika odmah je fotografisao dirljivu poruku koja pruža nadu da na ovom svetu još uvek ima divnih i humanih ljudi, a fotografija se munjevitom brzinom proširila društvenim mrežama.

“Povredilo me je kada sam shvatila da je neko zaista prinuđen to da radi”, rekla je Ešli za portal Kfor i dodala da neće skinuti poruku sve dok taj neko ne dođe i prihvati njen poklon.

Na pitanje zbog čega je to uradila, Ešli je istakla da je sigurna da smo svi mi nekad u životu bili u situaciji kada nam je pomoć očajnički bila potrebna, nebitno o čemu se radilo. ( via Stil )