VideoŽivot

GLUHI MLADIĆ NARUČIO KAFU: Ali ovu PORUKU nije očekivao od prodavačice

Prodavačica kave učinila je nešto neuobičajeno. Naučila je znakovni jezik kako bi čovjeku koji je svaki dan kod nje kupovao kavu tu istu šalicu mogla uručiti komunicirajući znakovnim jezikom. Njegova je reakcija na neočekivanu ljubaznost bila emotivna i iskrena.

Ibby Piracha bio je istinski dirnut kada mu je prodavačica uzela narudžbu i uručila kavu, koristeći se znakovnim jezikom. Doista je bio ganut njezinom ljubaznošću, kada mu je rekla kako je samo željela da dobije istu razinu usluge, kao i svi ostali ljudi.

“Doista sam bio ganut. Ne mogu vjerovati da je ona naučila potpuno novi jezik, jer znakovni jezik to jest, samo zbog mene. Zbog gluhonijeme mušterije? Doista me je impresionirala”, rekao je Piracha.

Mladic-Narucio-Kafu-Poruka-Prodavacica

Kako još nije naučila sve znakove, na komadiću papira mu je napisala zašto uči jezik gluhonijemih. Željela je da mu kupovina kave bude jednako ugodna kao i svima ostalima. Piracha je fotografirao papirić i pohvalio ju na Facebooku. Pohvale i pozdravi dobroj prodavačici počeli su pljuštati, a preko tri tisuće ljudi gotovo odmah je proslijedilo poruku na papiru dalje…

“Morate voljeti ovo mjesto. Zaposlenica Starbucksa pitala me na znakovnom jeziku kakvu kavu bih želio. Napisala mi je ovo jer zna da sam gluh. Ta je žena pravi blagoslov”, napisao je Piracha u komentaru.

Pogledajte i ovo