PopularnoVideo

Građevinar postao pravi hit na internetu plesom na poslu

Nije bitno koju vrstu posla radite da biste preživjeli i prehranili svoju porodicu, ali nam je jasno da je svakome potrebno nešto što će razbiti monotoniju u toku radnog dana. Nekima je to šoljica jake kafe, nekima novo mjesto za ručak ili izbijanje šala sa kolegama. Svako ima svoje rituale.

Iako se ove stvari čine beznačajnim, one zaista mogu imati velike efekte na produktivnost radnika i izmamiti mu osmijeh na lice čak i onda kada radi najteži posao. Ono što vam u prilogu prikazujemo, a što ima veze sa ovim o čemu smo pisali, jeste način razbibrige kojeg primjenjuje jedan građevinar.

Naime, 43-godišnji Toni Restivo iz Toronta u Kanadi radi na postavljanju pločica. On se trudi da svoje kolege razveseli dok radi i glavni je zabavljač pri tome. Pitate se na koji način. Svakodnevno im priušti zanimljive muzičke performanse, a samo ćete prosuditi koliko dobro to radi.

Jedan od kolega ga je jednom prilikom snimao dok je izvodio numeru Ariane Grande, te su snimak odmah javno objavili vjerujući da će se on dopasti njegovoj supruzi Sandy.

Ubrzo je neočekivano stekao svjetsku slavu sa skoro 2 miliona pregleda. Čak je i ostavio snažan utisak na Arianu Grande koja je shareovala ovaj snimak na svom profilu.

Nadamo se da ćete uživati i oraspoložiti se uz Tonijeve plesne pokrete.

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo