in , , ,

Imala je 9 pobačaja u 3 godine, a onda je ugledala testove za trudnoću koje nije radila

Melissa Kayser je očajnički pokušavala dobiti dijete, no bezuspješno. Do svoje 33. godine, imala je čak 9 pobačaja i to u periodu od 3 godine. Probala je sve tretmane i vještačku oplodnju, no ponovo bez ikakvih rezultata.

Kada je u potpunosti izgubila nadu da će ikada biti majka, predložili su joj da unajmi surogat majku, u vezi sa čim se najprije dvoumila.

”Bila sam pomalo skeptična, no to mi je bio jedini preostali način da dobijem dijete. Smatrala sam velikim promašajem činjenicu da ne mogu začeti, budući da je to osnovna osobina žene. Teško sam emocionalno podnijela da druga žena nosi moje dijete.”

Njena sestra Lisa je nije mogla gledati kako pati i odlučila je da upravo ona bude njena surogat majka. Ljekari su joj potom implantirali dva embriona, od kojih je jedan bio slabiji, na šta su ih pravovremeno upozorili. Lisa je potom svakodnevno počela koristiti testove za trudnoću.

Kada su saznale da je trudna, bile su presretne. Željno su iščekivale rođenje bebe. Prvi ultrazvuk su posjetile zajedno i nisu mogle obuzdati emocije kada su čuli prve otkucaje bebinog srca.

No, kada im je sestra rekla još jenu stvar, doživjele su najveći šok!

Pogledajte u nastavku, o čemu je bilo riječi…