in , , ,

Kada vidite šta je sve uspjela staviti u putnu torbu, zapitati ćete se kako je to moguće!

Putovanje avionom može biti vrlo stresno, no kada još imate ograničenja za vaš kofer, onda taj stres dostiže svoj vrhunac. Nakon što pogledate ovaj video, osjećati ćete se kao da ste dobili na lotu, jer će vam pokazati kako spakovati što više stvari u samo jedan kofer.

naslovna

Glavna zvijezda Rachel Grant će vam pomoći da spakujete čak 100 stvari u jednu putnu torbu!

Da, da, iako zvuči nemoguće, uvjeriti ćete se u suprotno. Važno je imati dobru taktitu i odgovarajuće stvari. U videu u nastavku Rachel koristi:

-elastične zavoje
-vakumske vrećice
-nekoliko vrećica sa Ziploc zatvaračem

ed9a9602-eb71-4fb0-9f37-9414dd0f6ad0

Najprije je bitno pravilno razvrstati stvari (cipele sa cipelama, jakne sa jaknama, majice sa majicama itd.).

Nakon toga stvari je potrebno zarolati i tako pakovati u vrećice. Jako je važno da u jednoj vrećici budu samo majice, jakne i cipele itd. Potom se sve to pakuje u torbu. Stvari koje se ne mogu zarolati, stavljaju se u vakumske vrećice i to one najteže idu na dno. Potom redate lakše stvari, a cipele stavljati na bočne strane u unutrašnjosti torbe. Možda vam ne uspije od prvog pokušaja, ali vježbom i kreativnošću ćete vjerovatno uspjeti. Na kraju se koriste elastični zavoli kako bi stvari održali u mjestu.

Sretan put!

Šta mislite o ovim tehnikama i metodama? Biste li išta uradili drugačije? Koliko stvari ste do sada uspjeli spakovati u ovakvu torbu? Pišite nam u komentare svoja mišljenja!