in

Kakva si ti zapravo majka? Evo šta horoskop otkriva o tebi!

Horoskop nam može otkriti mnogo stvari o našem karakteru i osobinama. Možemo saznati sa kim ćemo se dobro slagati u ljubavi, koji posao je pravi za nas, ali možemo saznati i to kakvi smo ili kakvi ćemo biti kao roditelji. Bilo da tek planirate decu ili ih već imate, saznajte kakva ste majka zavisno od vašeg horoskopskog znaka. Sigurno ćete na kraju reći: “Sve su mi pogodili!”

#1 Ovan

Mame u znaku Ovna odišu samopouzdanjem i nezavisnošću. Naravno, one obožavaju svoju decu, ali nikada neće žrtvovati svoju ličnost. Znaju koliko im je potrebno vreme samo za njih kako bi napunile baterije i bile bolje majke. Ove mame su neustrašive i žele da ovaj svet naprave boljim mestom za svoju decu. Ponekd ipak mogu biti previše takmičarski nastrojene i promenljivog raspoloženja.

#2 Bik

Mame u znaku Bika poznate su kao stabilne i predvidljive. One vole organizaciju i rutinu i njihova deca znaju šta da očekuju od njih. Tu su da svoju decu podignu i oraspolože bilo koji povod da je u pitanju. Njihovo prisustvo daje deci osećaj sigurnosti, zbog kog raste i njihovo samopouzdanje. S druge strane, umeju biti malo tvrdoglave, rasipne i materijalisti ako ne pripaze.

Nastavak na sljedećoj stranici...