in , ,

Majka koja je brutalno ubila kćerku udarajući je šakama po prsima, napadnuta nakon nekoliko dana u zatvoru!

Ayeeshia je imala svega 21-mjesec kada ju je njena majka udarila po grudima. Jak udarac je prouzrokovao to da je Ayeeshia odgrizla svoj jezik i slomila tri rebra. To je također načinilo veliku štetu za njeno srce, te je od zadobivenih povreda i preminula. Njena 33-godišnja majka Kathryn Smith je osuđena zbog počinjenog ubistva.

32D56FC300000578-3591178-image-m-14_1463297970887

Od prije je poznata policiji kao ovisnica o drogama i služenju u ženskom zatvoru i Derbyshireu. Mnoge zatvorenice su dugo vremena planirale napad na nju, no to im nikako nije uspijevalo.

Nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja, ovaj put su to uspjeli i to dok je bila u hodniku. Dvije su je napale, a njih 10-ak je sve to posmatralo. Upotrijebile su čak i kuhinjski nož, te joj zadale teške povrede.

Kathryn-Smith-sentenced-for-murdering-daughter-Ayeeshia-Smith-in-Burton-on-Trent-507238

Ljekari su izjavili da su njene povrede nalik na onim koje se zadobijaju u teškim saobraćajnim nesrećama. Mnogi stražari su kazali da se malo ko suosjećao sa Smithovom.

Kako kaže, završila je na isti način, na koji je i ubila svoje dijete. Dvijema zatvorenicama koje su je napale izrečena je disciplinska kazna.