in , ,

Mali dječak je plesao sa strane, a zatim se zaustavio prije nego što je u potpunosti ukrao show

Mislim da su jedine plesne koreografije kojih se sjećam Macarena, te Running Man. Naučila sam ih dok sam bila dijete. Da bi naučili nove pokrete morate se posvetiti tome, vježbati, provesti puno vremena gledajući nekoga kako izvodi te iste pokrete ili nabaviti učitelja da vas poduči. Onda, jednom kada naučite, jedini način da ih ne zaboravite je da ih stalno ponavljate.

Uzmite za primjer ovog malog dječaka koji je potpuno zasjenio plesače iza sebe – korak po korak i bolji je od njih, a čak i ne gleda gdje su oni u svoj toj izvedbi.

Ples je puno više od pomijeranja ruku, nogu i kukova. Iako je to fizička radnja, povezana je sa nečim puno dubljim. Ne možete ne osjetiti nešto posebno u dubini duše. Kada je muzika prava i na dobrom ste mjestu, nema ničega boljeg od jednog plesa da vam popravi raspoloženje.

Ovaj malac defintivno osjeća ono što radi. Nije ga sramota, sam to radi, bez ičije pomoći. Bez ikakvog straha izvodi plesne pokrete. Iako ne možete vidjeti njegovu publiku u videu, vide se njihove sjene, te možemo reći da ovaj dječak ima prave fanove.

Pogledajte njegov nastup u videu ispod.