PopularnoVideoŽivot

Mama je rodila u kupaonici. Onda je suprug primjetio nešto što ga je šokiralo do srži!

Kada je imala 19 godina, Claire je dobila šokantnu dijagnozu – multipla skleroza (MS). Bolest utiče na centralni nervni sistem i kao rezultat toga, Claire se osjećala slabo i imala je probleme sa vidom. Unatoč tome što redovno uzima lijekove, nikada ne može predvidjeti kada će se dogoditi napad. Ona je nastavila normalnim životom koliko je god mogla.

Stvari su krenule na bolje kada je upoznala Paula. Ubrzo su se zaljubili i postali par. Nakon četiri godine u vezi, Claire je rodila zdravog dječaka. Srećom, trudnoća je prošla bez većih poteškoća i bez napada MS-a.

Ali, u martu 2005. godine se sve promijenilo. Claire je doživjela napad i njeno tijelo je ostalo paralizirano. Morala je mirovati i konzumirati steroide. Ubrzo je dobila na težini. Tokom cijelog vremena, njen menstrualni ciklus je bio redovan.

Jedne noći se Claire probudila i imala je krvarenje i osjećala jake bolove u donjem dijelu tijela. Požurila je u kupaonicu i jedva je podnijela bolove. “Osjećam se kao da ću roditi”, rekla je svom suprugu. Paul je požurio u kupaonicu, a ona je već rodila djevojčicu dok je sjedila na toaletu.

Par nije imao pojma da je Claire trudna. Ali, to nije najšokantniji dio. Nekoliko sekundi se događa nešto što ih je potreslo do srži…

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

Pogledajte i ovo