in , ,

LikeLike

Muž joj je rekao da ide na momačko veče, ali istina ju je pogodila do srži!

Micah Farish je želio iznenaditi svoju divnu ženu Karis, i to na najbolji način ikada. Ona je 2000. godine izgubila svog oca u nesreći. Nakon ovog neočekivanog događaja, sve njegove stvari su podijelili rođacima i drugim članovima porodice. Između ostalog, među tim stvarima se našla i kamp kućica. Karis su zaista vezale lijepe uspomene na nju iz djetinjstva jer su tako često znali putovati širom zemlje.

Čak su i svoju djecu željeli naviknuti na to, nakon što su dovoljno odrasli. Na taj način je Karis željela proći sa njima sve ono kroz što je i sama prošla s svojim ocem.

Krijući to od Karis, Micah je proveo dva mjeseca tražeći tu kućicu i konačno ju je našao u Californiji, no ona je pripadala drugim vlasnicima. Najprije su je željeli kako kažu prodati, no kada je Kathy čula Karisinu priču, nije mogla uraditi to jer je i sama prošla kroz istu situaciju.

Micah je za svo to vrijeme rekao Karis da ide na momačko veče, a onda se vratio kući sa kućicom iz to iz Californije čak do Arkansasa. Time ju je iznenadio i to na Božić – 15 godina nakon smrti njenog oca. Nije mogla kontrolisati suze što je razumljivo. Konačno je ostvarila svoj san.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima: