PopularnoVideoŽivot

Neko je ukrao nadgrobni spomenik malog dječaka. Roditelji su bili zbunjeni kada su vidjeli šta je stranac ostavio na tom mjestu

2013. godine, par je Lansinga, Michigan je prošao kroz nešto nezamislivo kada je njihov šestogodipnji sin Zion preminuo. Nakon njegovog sprovoda, roditelji su se potrudili da njegov grob okruže šarenim stvarima koje je volio. U centru svega je bio plastično vatrogasno vozilo koje je imalo posebno značenje. To je bila igračka koja mu je pružala sigurnost kad god nije mogao da zaspi jer ga je bilo strah mraka.

Bol je postala još gora kada je neki stranac ukrao vatrogasno vozilo sa njegovog groba. Isaac i Michelle su bili šokirani ovim vandalističkim djelom da su podijelili svoju priču na lokalnim vijestima. Preko noći je postala viralna i uskoro su se hiljade ljudi javljale u stanicu da vide kako mogu pomoći.

Sljedeće jutro, par motorista – potpunih stranaca, koji nikada nisu upoznali Ziona donijeli su nešto posebno za Ziona. Isaac i Michaelle su se dogovorili da se nađu sa njima na groblju da bi im motoristi mogli predati iznenađenje.

Pogledajte i ovo