in , ,

Njegova gazdarica se vratila iz vojske, a on se RASPLAKAO kad ju je ugledao

Vojnikinja Hannah Foraker vratila se s vojne vježbe u Oklahomi, zbog čega je izbivala od kuće dva tjedna. Nikada prije nije izbivala iz obiteljskog doma, a to je najviše pogodilo njenog psa Buddya. Kada se vratila, toliko je tulio da joj je probio uši.

Mlada vojnikinja prošla je osnovnu obuku prije prebacivanja u vojnu bazu Huston.

“Nikada prije nisam izbivala iz doma na duže vrijeme. Živjela sam zaštićenim životom. Otići u drugu državu i proći temeljnu obuku najteža je stvar koju sam prošla u svojem životu”, rekla je 21-godišnja djevojka.

Odvojenost od doma teško joj je pala jer je morala ostaviti svojeg konja Derbya i 13 godina starog psa Buddya.

“On je već jako star, ima artritis i teško se kreće. Sjećam se kada sam ga dobila, kao da je bilo jučer”, rekla je mlada vojnikinja.

Kada se, dva tjedna nakon što je otišla, konačno vratila kući, Buddy je jako reagirao, a niti Hannah nije bila ravnodušna.

“Kada sam otvorila vrata došla me je pozdraviti. Napravila je krug i ponovno me pozdravila. Bila je jako uzbuđena, nije mogla dugo stajati na nogama”.

“Moji su roditelji bili iznenađeni kako se Buddy ponašao kada sam bila kod kuće. Inače mu je jako teško penjati se uz stepenice, ali za mojeg boravka stalno je trčkarao po kući i oko nje. Bilo je sjajno. Nadam se da ćemo to ponoviti”, rekla je Hannah.