in , ,

Ona je fotografirala napuštenu kuću. Ono što je pronašla unutra je njen život zauvijek promijenilo!

Leslie je blogerica iz Kanade koja obožava fotografirati napuštene kuće. No, ono što je uslikala na svoj rođendan 2015. promijenilo joj je život zauvijek.
leslie-01Ovo je Lawrence koji živi u kući koja izgleda napušteno. Leslie je slučajno naišla na njega dok je istraživala kuću koja je izgledala napušteno. Lawrence se teško kreće i cijele dane provodi u kući, potpuno sam.
leslie-02Ovo je kuća u kojoj Lawrence živi. Prepričao joj je da su problemi za njega počeli zbog frakture kuka koju mu je 2000. priuštio bik. Ima i bolesnog brata s kojim je izgubio kontakt.
leslie-03Leslie je obećala redovito dolaziti na večeru, a tada bi slušala njegove priče i zajedno bi jeli, pili i smijali se. Prva večera trajala je tri sata.
leslie-04Održala je obećanje i redovito dolazila na večeru kod njega.
leslie-05Leslie mu je oslobodila prostor i uklonila stari hladnjak, štednjak i zamrzivač, kao i mnogo nagomilanog smeća. Lawrence je priznao da mu je Leslie najbolje što mu se dogodilo u životu, a i Leslie je osjećala isto jer je napokon mogla napraviti nešto stvarno bitno za nekoga.
leslie-06Odvela ga je i na crkveni roštilj, gdje su uživali u previše hrane i dobrom društvu.
leslie-07Lawrence je doživio moždani udar i dva puta proveo duže vremena u bolnici te je konačno smješten u umirovljenički dom gdje ima nove prijatelje, a Leslie ga još uvijek posjećuje.
leslie-08Zajedno su proslavili i njegov rođendan koji pada na Valentinovo.
leslie-09Ovako izgleda Lawrence uslikan prije nekoliko dana. Leslie ga još uvijek tu i tamo posjećuje.
leslie-10