in

Ostvario posljednji san: Tinejdžer na samrti skupio milijun funti za borbu protiv raka

tinejdzer-rak-milion-funti
Tinejdžeru Stephenu Suttonu prije četiri godine dijagnosticiran je kolorektalni karcinom.

Prošle godine rečeno mu je kako karcinom više nije operabilan. Stephen je tada napravio listu 46 stvari koje želi ostvariti do kraja svog života, a jedna od njih bila je i skupljanje novca za “Teenage Cancer Trust”.

Stephen je želio skupiti milijun funti za organizaciju. Pokrenuo je kampanju i uspio u svom naumu. Jučer je na svojoj Facebook stranici objavio svoju posljednju poruku, zahvalio se svima što su mu pomogli da ostvari svoj san i oprostio se od svoje obitelji.

“Šteta što kraj mora doći tako naglo. Postoji toliko ljudi kojima se nisam uspio propisno zahvaliti ili se oprostiti od njih. Ispričavam se zbog toga. Nisam uspio vidjeti toliko uzbudljivih projekata. Nadam se da će se neki od njih nastaviti. Informacije na ovoj stranici ubuduće će ažurirati netko iz moje obitelji. Nadam se da ću imati energije napisati još nekoliko tweetova. Nastavit ću se boriti koliko god mogu i što god se dogodi sljedeće želim da znate da sam mentalno u dobrom stanju i pomirio sam se sa situacijom. To je sve od mene. Život je bio dobar. Jako dobar. Hvala mojoj mami i ostatku moje obitelji na svemu. Hvala mojim prijateljima što su bili tako sjajni. Hvala medicinskom timu na njihovom trudu koji su konstantno ulagali u moje liječenje. I hvala svima drugima što ste dijelili sa mnom ovo predivno putovanje. Sve vas volim”, napisao je Stephen.