VideoŽivot

Otac tri kćerke je očekivao četvrto dijete, a kada je balon pukao i vidio boju, njegovoj sreći nije bilo kraja. Evo i zašto!

Očekivanje novog člana donosi veliko uzbuđenje u cijeloj porodici. Djeca se raduju jer će konačno imati nekoga mlađeg za igru i zabavu.

Dosta priprema je potrebno prije rođenja bebe, proslave, pokloni, otkrivanje spola. Tokom svega toga je potrebno isplanirati ambijent, boje, knjige, igračke i sve ono što će biti potrebno bebi nakon rođenja.

Ovi budući roditelji su na veoma kreativan i orginalan način, organizovali proslavu pri kojoj su imali plan otkriti spol bebe zvanicama. Budući da već imaju tri kćerke, izrazili su želju dobiti dječaka ovaj put.

Spol djeteta je bio sakriven u balonu koji se morao probušiti, a ta čast je pripala tati. Njegova reakcija je bila preslatka.

Plavi prah se raspršio po vazduhu i on je bio neizmjerno sretan.

Možete primjetiti koliko su kćerkice također bile sretne zbog budućeg brata. Muškarac je odmah zagrlio svoju suprugu. Oboje su počeli plakati. Ovaj video je pregledan čak 21 miliona puta, a lajkan je 165.000 puta.

Razlog je očigledan!

Pogledajte i ovo