in , ,

Otac dao kćerku na usvajanje, a 24 godine poslije shvatili da su mjesece proveli u istoj prostoriji

Još kao mladić, Will Russell, je postao otac djevojčice. Budući da se u tom periodu života borio i sa alkoholizmom, nije bio u mogućnosti obezbijediti povojne uslove za život svojoj kćerki, te ju je dao na usvajanje.

Godine su prolazile, a Will je vremenom postao sveštenik unutar Phoenix Rescue Mission organizacije koja se borila za prava beskućnika i gladnih ljudi.

S druge strane, do jula 2013. godine njegova kćerka Amy je uzaludno pokušavala doći do svoje biološke porodice i to na sve moguće načine. Konačno je dobila broj svog oca, i kada je došao trenutak da ga pozove, osjećala je veliki nemir i nervozu.

Kada je Will primio poziv, odmah sljedeće jutro je dogovorio sastanak sa svojom kćerkom. Ispričao joj je borbe koje je vodio u svojim 20-im godinama i da ga je iz toga jedino izvuklo to što je postao sveštenik. Dugo su vodili svoj razgovor, a vrhunac svega je bio trenutak kada je Amy čula da je on unutar Phoenix Rescue Mission organizacije. Razlog će vas ostaviti bez teksta, a ovdje pogledajte zašto.