Foto

Ove sestre su nazivali najljepšim blizankama na svijetu, pogledajte kako danas izgledaju

Svima su bebe slatke, a svakome su vlastita djeca ili unučad najslađa na svijetu. No, kada je Jaqi Clements prije devet godina rodila svoje blizanke, svatko je mogao vidjeti da su posebne. Čak i kada su bile bebe, svi su predviđali da će biti modeli, a danas su zaista poznate kao “najljepše blizanke na svijetu”. Stotine agencija ih želi kao svoje modele.

Djevojčice su rođene prerano, ali su bile zdrave. Odmah nakon rođenja, liječnici, sestre i ostalo osoblje bolnice bili su zapanjeni njihovom ljepotom. Ništa se nije promijenilo ni kad su porasle.

Šest mjeseci kasnije njihova ih je majka uvela u svijet modelinga. Međutim, nešto kasnije se predomislila jer se morala brinuti o njima i njihovom starijem bratu Chaseu. 2017. Jaqi je odlučila ponovno pokušati. Njene djevojčice su rasle i razvijale svoje osobnosti, a voljele su nastupati pred publikom. Uz pristanak svojih kćeri kontaktirala je nekoliko agencija od kojih su im dvije ponudile ugovore.

Jaqi pazi da njene djevojčice ne zanemaruju školske dužnosti. Snimanja se obavljaju vikendima kako ne bi izostajale, a ponekad imaju učiteljicu na setu koja im pomaže sa zadaćom. Kada imaju snimanje, dižu se dva sata ranije jer je snimanje u Los Angelesu. Njihova majka im isplanira dan te se tamo često druže s prijateljima.

Prije ih je mama slikala mobitelom ili starom kamerom, ali danas to radije prepušta profesionalcima. Djevojčice su snimale kampanje za poznate brendove kao što su Crocs, Sandcastle Magazine, Target, Sketchers, Recess Kids i druge. Njihova ljepota osvojila je svačija srca. Djevojčicama se sviđa modeling, a mama ih je upisala i na razne druge aktivnosti kao što su plivanje i plesanje.

Pogledajte i ovo