in

OVO MORATE DA PROČITATE: Pismo ove bakice (90) će vas oduševiti!

pismo-bake-beograd-1Pročitajte dirljivo pismo 90-godišnje Beograđanke Kosare Isabegović gradonačelniku Beograda u kojem se nudi da pomogne ugroženima od poplave

Pogođena nesrećom koja je zadesila Srbiju, u akciju pomoći ugroženima uključila se i 90-godišnja Beograđanka Kosara Isabegović (90).

Pismo koje je poslala gradonačelniku Beograda Siniši Malom nudeći svoju pomoć nas je oduševilo, a verujemo da će i vas ganuti.

Pismo prenosimo u celosti:

“Odlučila sam da Vam se lično obratim s molbom da mi omogućite jednu uslugu, a to je da novac koji želim da pošaljem za pomoć od poplava, stavite u fond koji ste vi otvorili (115 evra). To činim što nisam u stanju da zapišem broj na televiziji, jer ne vidim dobro, a i imam dosta godina, rođena sam 1924. godine. A i zato što u vas imam veliko poverenje, a i zato što vas volim i poštujem. Vi i gospodin Vučić za mene ste najbolji i iskreni političari.

pismo-bake-beograd-2Unapred sam vam zahvalna. Puno vas pozdravljam i želim vam uspeh u poslu. Kosara Isabegović”.

Gradonačelnik Siniša Mali joj se odmah po dobijanju pisma zahvalio poželevši joj da nastavi u dobrom zdravlju da širi pozitivnu energiju, humanost i solidarnost dodajući da će njen iznos od 115 evra biti uplaćen na namenski račun grada Beograda otvoren za ovu svrhu.