in , , ,

Par je probio balon kako bi saznao spol djeteta. Budući tata je to prekinuo i rekao da sačekaju sekundu

Znati spol svog djeteta je samo po sebi avantura. Činjenica da majka ne zna da li nosi dječaka ili djevojčicu je nevjerovatno. Parovi danas vole da podijele spol djeteta sa onima koje vole, te su ljudi tako došli na ideju probijanja balona.

Kada se neko nalazi na takvoj vrsti zabave, vrlo često se brzo otkrije tajna i tu je kraj. Međutim, ovaj par je odlučio da to uradi drugačije. Obučeni u plavo i roze, gosti su mislili da prisustvuju klasičnoj zabavi na kojoj će se otkriti spol djeteta. Nisu bili upravu.

Nakon što su budući roditelji probušili veliki crni balon iz njega su izašli plavi konfeti, što je značilo da će dobiti dječaka. Gosti su bili oduševljeni rezultatima. Nevezano za spol djeteta, beba je uvijek blagoslov.

Nakon svega toga, rekli su da su možda slagali sve prisutne i da će možda dobiti curicu. Gosti su naravno željeli da saznaju istinu. Mnogi su sada mislili da će ustvari dobiti djevojčicu (što je i bila namjera).

Kada su iskoristili spravice za konfete, vidjeli su ponovo plavu boju. Da li je to značilo da oni nisu lagali za spol? Ne, oni su očekivali dva dječaka.

Gosti su bili još više oduševljeni jer su mislili da su došli da saznaju spol djeteta ali su ustvari shvatili da oni očekuju i drugu bebu.

Pogledajte ovaj zanimljivi video i podijelite ga sa prijateljima: