in , ,

Par je započeo svoju plesnu rutinu pognutih glava, a nakon nekoliko trenutaka su svojim plesom odnijeli prvo mjesto na takmičenju

Dok drugi tinejdžeri svoje slobodno vrijeme i energiju koriste družeći se i komunicirajući preko društvenih mreža, ovo dvoje mladih ljudi su pronašli bolji način da iskoriste svoje vrijeme. Nakon više sedmica uloženih u discpilinovane treninge, ovaj mladi par je bio spreman da pokaže svoje poteze i očara publiku.

Izgledalo je kao da su izašli i muzičkog spota i stali na plesni podij. RyanBoz i Alexis Garrish su petnaestogodišnjaci koji su se odlučili takmičiti na američkom takmičenju i swing plesu.

Sa divnom koreografijom i velikim osmijesima, Ryan i Alexis su preuzeli skoro čitav plesni podij za sebe. Ono štoje interesantno za njihov ples jeste da su u njega uspjeli ubaciti više vrsta plesa, od kojih je najupečatljiviji West Coast swing.

Alexis se u slobodno vrijeme bavi tap, jazz, balet i hip hop plesom, do Ryana više interesuje hip hop, shag i West Coast swing. Njih dvoje kombinuju te razne žanrove i jednostavno su nezaustavljivi.

Pogledajte njihov šampionski nastup u ovome videu: