Život

Poruka Jednog Konobara Koji Je Posluživao Ženu Je Rasplakala Mnoge. Pogledajte Šta Je Pisalo Na Papiru.

poruka-konobara-1Ova simpatična i dirljiva priča stiže nam iz američke savezne države Misuri, a dokaz je da čak i tužni događaji mogu da prouzrukuju poneku sitnicu koja će nas obradovati…

Jedna gospođa čitav život je godišnjicu braka proslavljala sa suprugom večerom u restoranu “Misuri red lobster”. I tako čak 31 godinu zaredom, sve dok ove godine u martu njen gospodin nije preminuo od raka. Ipak, ova dama odlučila je da ne prekine tradiciju i poseban datum u njenom srcu obilježi odlaskom u isti restoran, ali sa kćerkom. Čitavu priču ispričala je i konobaru koji ih je posluživao.

Nešto kasnije, kada je došlo vrijeme da se plati, ona je umjesto računa dobila dirljivu i neočekivanu poruku…

Žao nam je što čujemo da je vaš suprug otišao, ali mi cijenimo vašu lojalnost, i to što ste 31 godinu proveli sa nama, i na kraju niste odustali od toga. U znak zahvalnosti, kuća časti! Nadamo se i voljeli bi smo da i narednu godišnjicu proslavite sa nama!”

Srdačno

“Red lobster” i vaš kelner Tejlor”

poruka-konobara-2Sin ove gospođe naknadno je ovu poruku postavio na društvenu mrežu “Redit”, pa je ubrzo postala viralni hit.

U šoku smo što je ova priča dobila ovolike razmjere. To je nešto što mi svakodnevno radimo – brinemo i volimo svoje mušterije! Uvijek se trudimo da učinimo nešto dobro za svakoga! Bilo je divno iskustvo služiti ovoj gospođi i njenom mužu – bili su dobri i prijatni ljudi” – istaklo je osoblje ovog restorana.

Pogledajte i ovo