in , , ,

Posljednji poljubac: Ovako se smrtno bolesna majka oprašta od svoje male kćerke

“Medicinska nas je sestra jutros posjetila i rekla da će Joey s nama biti još nekoliko dana”, naveo je Rory. Njezinoj kćeri Indiani dijanosticiran je Downov sindrom 2014. godine, a samo nekoliko mjeseci kasnije, bračni je par saznao da ona ima rak grlića maternice. Usprkos intenzivnim tretmanima i operacijama, rak se proširio na debelo crijevo.
posljednji-poljubac-2Američkoj pjevačici Joey Feek ostalo je još svega nekoliko dana života zbog teške bolesti. Članici američkog country dua Joey and Rory, Joey Feek, preostalo je još nekoliko dana života, a njezin suprug Rory Feek na svom blogu This life I live napisao je ‘Moja supruga već danima spava i njezino će se tijelo ubrzo ugasiti’, donosi Littlethings.

Par je u studenome odlučio prekinuti s tretmanima u borbi protiv raka koji je već u poodmakloj fazi, a liječnici su rekli kako više ništa ne mogu učiniti za nju.

Na blogu kojeg piše njezin suprug stoji kompletna ljubavna priča ovo dvoje ljudi, a ispisana je naljepšim ‘slovima ljubavi’. Rory navodi i kako je pjevačica silno željela biti prisutna na drugom rođendanu svoje kćeri. Želja joj se ostvarila.
posljednji-poljubac-feat“Prije nekoliko dana, posljednji put kada je Joey mogla hodati, u dnevnoj sobi sam joj uzeo ruku i stavio je na svoje rame – tada smo plesali još jednom za kraj”, napisao je shrvani suprug.

Ubrzo nakon što je malenoj Indiana dala oproštajni poljubac, Jeoy je zaspala, a Rory ističe kako je usprkos preranom odlasku, živjela ispunjen i sretan život.

In The Time That You Gave Me from Hickory Films on Vimeo.