in ,

Potresno: Rasplakala je tisuće ljudi jednom fotografijom kćeri, a evo i zašto…

Fotografija na Facebook profilu Julie Apicella već se gotovo šest mjeseci neprestano dijeli na društvenim mrežama, a njezin sadržaj rasplakao je tisuće ljudi…

Julie Apicella je objavila fotografiju koja je potresla tisuće ljudi. Na jednoj strani je fotografija iz 2015. godine, na kojoj njezina kći Emily pozira na slici, prvog dana škole. Na drugoj strani nalazi se fotografija iz 2016. godine, snimljena iz istog kuta, ali mjesto na kojem je Emily pozirala je prazno.

Emily Rush umrla je od raka bubrega, a njezina majka ovom emotivnom objavom pokušava podići svijest o simptomima raka kod djece, kako bi ova smrtonosna bolest odnijela što manje života.

– Vrijeme je školskog fotografiranja. Vidite da na slici nedostaje netko poseban – moja kći Emily. Zamislite da je ovo fotografija vašeg djeteta, posljednja koju ste mogli fotografirati i koja će ostati samo kao uspomena, napisala je Julie i pozvala sve svoje prijatelje da podijele fotografiju i tako pokušaju podići svijest o simptomima raka kod djece.

Fotografija bez Emily, mnogi kažu da je jedna od najbolnijih fotografija koju su ikad vidjeli na društvenim mrežama.