in ,

Razvedena majka treba novi početak – pogledajte njenu drastičnu transformaciju!

Nažalost, nema svaki brak sretan završetak. Ljudi se više ne vide zajedno, postoje razlike zbog kojih se ne mogu pomiriti – u suštini, mnogi su razlozi koji razdvoje ljude.

Česta posljedica razvoda je samoća. Misli odjednom mogu postati negativne i tužne: Da li ću biti sama do kraja života? Šta ako nikada ne upoznam nekoga novog?

Ali razvod možemo vidjeti i kao novi početak. Tamne misli obično nestanu kada shvatite da ste se ustvari razveli da bi vaš život bio bolji.

Za majku Lori, razvod je bio novi početak – također je uspjela i potpuno promijeniti svoj izgled u tom peridu.

Frizer Christopher Hopkins iz popularne američke emisije “The Makeover Guy” pomaže svojim mušterijama da dobiju potpuno novi izgled.

Zajedničko za njegove mušterije je da su imale istu frizuru veoma dugo i kao da su zapele u svom izgledu. Moja kosa izgleda kako izgleda i nista ne mogu učiniti povodom toga.

Ali Hopkins uživa u dokazivanju suprotnoga. Nakon određenog vremena otkriva im njihov novi izgled i obično ih rasplače kada shvate da su one te koje vide u ogledalu.

“The Makeover Guy” je bio tu za Lori kada je poželjela da promijeni svoj izgled – koja je to transformacija.

Lori je također dobila pomoć od profesionalnog šminkera – jasno je da joj se sviđa njen novi izgled.

Pogledajte video ispod sa bi vidjeli njenu nevjerovatnu transformaciju.

Svi kad tad trebamo početi ispočetka, nema veze što je taj početak možda samo promjena frizure. Podijelite ovaj video ako mislite da Lori izgleda prekrasno.