in , ,

Renovirali su plafon svoje kuće, a onda pronašli skrivenu torbu sa dugo čuvanom tajnom!

Megan Kapsidis i njen muž Bobby su živjeli u istoj kući na Floridi već nekih 8 godina. Te je Bobby odlučio renovirati kuhinju i u toku rada je otkrio začuđujuću misteriju.

Bobby je popravljao plafon kada je iz njega pala ženska torba na kojoj je pisalo „Krokodilska koža. Napravljeno u Kubi.“
„Kada je srušio dio plafona ta torba je pala i udarila ga u lice“ izjavila je Megan za Pix11.

Ali to nije bilo sve. Također su pronašli i album sa vjenčanja od prije 50 i više godina. To je bilo vjenčanje između Joseph-a i Marguerite Garguilo iz Brooklyn-a u New York-u.

Te očaravajuće stare fotografije bile su uvid u predivnu prošlost. Za mnoge od nas koji nismo odrasli u tom vremenu uvijek je zanimljivo vidjeti kako je život izgledao našim starijim rođacima.
Par je slike objavio na Facebook-u, u nadi da će pronaći obitelj sa istih. Našli su broj porodice koji je nažalost bio odjavljen.

Nakon što su podijelili njihovu priču ( i uz pomoć Inside Edition-a) , par je uspio pronaći Marguerite-u koja je bila smještena u domu za stare osobe u Floridi. Nažalost, Joseph je preminuo usljed Parkinsonove bolesti.
Megan i Bobby se nadaju da će album vratiti u ruke Marguerite ili nekoga od članova porodice.

„Sretna sam što ćemo ga vratiti nekome od njih… to nije nešto što bi se trebalo baciti“ rekla je Megan.

Podijelite ovu priču sa vašom porodicom i prijateljima na Facebook-u.