PopularnoVideoZanimljivostiŽivot

Publika nije znala o čemu se radi kada je šest tinejdžera izašlo na scenu. Ubrzo je momak na lijevoj strani počeo pucketati prstima i sve se promijenilo

Ne postoji ništa kao što je dobri stari talent šou. Komični skečevi, pjesme, ples samo su nekoliko stvari koje su oduševljavale publiku. Najbolji dio u vezi talent šoua je sjednete, opustite se i uživate, ne samo u impresivnim formalnim izvedbama, nego i u komičnim i šašavim stvarima. Do sada smo vidjeli svašta, od sinhronizovanog bacanja prstena, do šašavih promjena glasa, te do sviranja unikatnih instrumenata. Ti događaji daju natjecateljima priliku da pokažu bilo koji talenat koji izaberu – dobar, loš, ružan. Kada se zavjese otvore, publika nije sigurna šta će osobe na bini izvesti.

Kako su se teške, tamne zavjese polako otvorile, iza njih se pojavilo šest tinejdžera. Svi nose bijele majice kratkih rukava i naočale, a ruke su im naslonjene na koljena. Momci su mirni i tihi. Onda, odjednom, momak koji se nalazi na lijevom kraju se uspravi i počne pucketati prstima. Sekundu poslije toga, tijelo podiže i momak pored njega, te počinje raditi isto, zatim treći momak i tako do kraja. Na kraju svi oni skladno pucketaju prstima – tada počinje ono što je najzanimljivije.

Svi zajedno počnu tapšati koljena. Dok stvaraju savršen zvuk, svaki momak pruži ruku i potapša koljeno momka do sebe, potom svoja prsa, a onda prekrsti ruke da opet potapša svoja koljena. Rutina se nastavlja, u potpunoj tišini, izuzev zvuka tapšanja. Sve ovo postaje napetije kako mladi momak ubrza tempo pokreta, prebacujući se sa jedne akcije na drugu. Pogledajte i sami ovaj unikatni, fascinantni nastup.

Pogledajte i ovo