in , ,

Studentica iznenada preminula, a onda došla u san svojoj sestri kako bi je upozorila na izgubljeni telefon!

Emily Clark je bila 20-godišnjakinja koja je kroz medicinski rad silno voljela pomagati drugima. To je i studirala na Georgia Southern Univerzitetu. Bila je divna i nježna osoba, iznimno povezana sa svojim roditeljima i mlađom sestrom Hailey.

Kao i sva druga omladina voljela je fotografisati svoje roditelje, momka i objavljivati njihove zajedničke trenutke na društvenim mrežama.

Na pola njene karijere medicinske radnice, njeni snovi su se srušili. Iznenada je izgubila život u nezgodi pri kojoj se sudarila sa traktorom na autoputu.

Nakon ove strašne tragedije koja je pogodila njenu porodicu, jedino njeno što im je trebalo ostati od nje jeste njen telefon prepun uspomena. Nažalost, i on je potpuno uništen.

Jedne večeri njena sestra je sanjala kako je Emily vodi do lokacije na kojoj je izgubila život rekavši da je telefon još uvijek tamo. Hailey je znala da je to nemoguće.

Šest mjeseci nakon Emilyne smrti, policijac je pozvao porodicu Clark i saopštio im veoma važne vijesti…u videu pogledajte nastavak priče.