in , , ,

Majka je rodila djevojčice bliznakinje, a onda su nakon dva mjeseca ljekari primjetili nešto šokantno na njihovom stomaku!

Alyssa je na svijet donijela dvije djevojčice Isabellu i Madeleine nakon čega ona i njen muž nisu mogli biti sretniji. No, kada su se obavljali rutinski pregledi beba nakon rođenja, doktori su otkrili nešto zastrašujuće.

Naime, uočili su nešto čudno na Madeleinim stomaku i nakon ultrazvuka utrvrdili da je riječ o jednoj vrsti raka. Da zlo bude veće, isti poremećaj su dijagnosticirali i Isabelli.

Šanse da prežive su bile iznimno male. Zato je trebalo samo iščekivati čudo. Nažalost stanje se iz dana u dan pogoršavalo. Djevojčice su bilo toliko bolesne da ih roditelji čak nisu mogli ni dodirnuti.

Prolazile su kroz hemoterapije i s vremenom se konačno osjetio njihov oporavak nabolje. Kada su ih stavili da budu zajedno počele su se igrati i smijati. Ljekari nisu mogli objasniti šta se tačno desilo no jasno je da što su više vremena provodile zajedno, da su se lakše oporavljale.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima: