in , ,

Na Sprovod Najboljeg Prijatelja Je Došao u Haljini, a Razlog Će Vam Slomiti Srce!

Sprovod je tom gestom dobio dublju, emotivniju notu i ožalošćene mladićeve prijatelje dodatno rastužio, no prijateljstvo je postavljeno na tron koji ostaje naprosto besmrtan.

sprovod-prijatelja-3Kada je Kevin Elliott trebao poći u rat u Afganistan, s najboljim je prijateljem Barryjem Delaneyem sklopio bizaran dogovor. Pogine li u ratu, Kevin je u šali poželio da mu Barry dođe na sprovod u najružnijoj mogućoj haljini.

Tri godine nakon Kevinova odlaska u rat, dogodilo se najgore. Shrvan prijateljevom smrću, Barry je znao što mu je činiti. Šaljivo obećanje nije zaboravio pa je prije odlaska na sprovod nazdravio najboljem prijatelju i odjenuo najružniju haljinu koju je mogao pronaći. Kombinaciji je dodao i ružičaste štucne.

sprovod-prijatelja-2Prijatelja s kojim se i dok je bio u ratu čuo gotovo svakodnevno ispratio je odjeven kako je želio. Prisutni nisu bili iznenađeni jer su znali za obećanje mladića. Sprovod je tom gestom dobio dublju, emotivniju notu i ožalošćene mladićeve prijatelje dodatno rastužio, no prijateljstvo je postavljeno na tron koji ostaje naprosto besmrtan.

sprovod-prijatelja-1

Izvor: Dnevno.hr