VideoVijesti

Šokirani suprug je čuo vrisak iz groba, a onda ga otvorio kako bi spasio svoju suprugu!

Možete li zamisliti kakav je osjećaj kad se probudite u tamnom grobu nakon što vas doktori proglase mrtvim? To se upravo dogodilo ovoj ženi u Hondurasu.

Prema izvještaju lokalne TV stanice Primer Impacto, Neysi Perez se upravo vjenčala i bila je u trećem mjesecu trudnoće kada je doživjela srčani udar.

Kad su je pronašli, njeno tijelo se trzalo i usta su joj bila puna pjene. Njezini roditelji su mislili da je opsjednuta zlim duhom.

U očajničkom pokušaju da “oslobode” svoju kćerku od zlog duha, pozvali su lokalnog svećenika, ali se njeno stanje pogoršalo. Postala je nepokretna i nije pokazivala nikakve znakove života.

U bolnici su je doktori proglasili mrtvom, a roditelji su odlučili pokopati svoju kćerku u najkraćem roku, jer nisu imali novca za balzamiranje.

Ukopana je u svojoj vjenčanici.

Iste noći, grobar Jesus Villanueva je doživjeo šok života kada je čuo vrisak iz njenog groba. Odmah je obavijestio porodicu, a njen suprug Rudy je stigao sljedećeg jutra na njen grob.

Kad je razbio njen kovčeg, njeno tijelo je još uvijek bilo toplo, ali nije disala. Odmah je prebačena u bolnicu, gdje su je doktori morali drugi put proglasiti mrtvom. Izgleda da je doživjela šok kada se probudila i u nedostatku zraka nije mogla izdržati dugo u kovčegu.

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo